Kosten

Kosten
Eerlijke en heldere prijzen zonder onverwachte kosten achteraf.

All Inclusive, all day pakket ( BESTE KEUS )
1. Fotografie van de voorbereiding t/m de openingsdans (+/- 12u)
2. Onbeperkt aantal foto’s (we tellen de foto’s niet af, denk aan minimaal 500 foto’s)
3. Foto’s zijn uitgezocht en ALLEMAAL bewerkt in eenzelfde stijl en ontvangt u in de hoogste kwaliteit.
4. De foto’s worden altijd geleverd zonder watermerk.
5. GRATIS extra nabewerking. Wilt u die ene foto toch liever in zwart wit? Geen probleem!
6. Dezelfde dag / avond een aantal bewerkte foto’s voor uw social media.
7. Gratis download gallery voor foto’s van uw gasten.
8. INCLUSIEF reiskosten in heel Nederland en België.
9. GRATIS gebruik van de ‘fotostudio‘  incl. verkleed materiaal (indien gewenst) + studio verlichting
10. Foto’s aangeleverd op USB in een luxe verrassingspakket.
11. Kennismakingsgesprek gesprek (via skype /telefoon of persoonlijk) om details en planning door te nemen.
12. Follow up gesprek (via skype / telefoon of persoonlijk) max. 3 weken voor de bruiloft voor de laatste details
13. 50 % korting op de love shoot
14. 995 Euro ALLES INBEGREPEN, INCL. BTW

Budget Pakket (fotografie van voorbereiding + ceremonie + photoshoot)
We hebben al een pakket beschikbaar vanaf 550 Euro. Boekingen voor het budget pakket worden aangenomen op 01-01-19.
Op basis van de uren fotografie, en de afstand berekenen we voor u een passende prijs. Neem contact met ons op om deze offerte samen te stellen.
Tevens is dit pakket incl.
1.  Onbeperkt aantal foto’s. (fotografie van ceremonie + photoshoot)
2.  Alle foto’s zijn uitgezocht en bewerkt in eenzelfde stijl en ontvangt u in de hoogste kwaliteit.
3.  De foto’s worden altijd geleverd zonder watermerk.
4.  Gratis extra nabewerking. Wilt u die ene foto toch liever in zwart wit? Geen probleem!
5.  Foto’s geleverd op USB in een verrassingspakket.
6.  1 Kennismakingsgesprek gesprek (via skype of persoonlijk) om details en planning door te nemen.
7.  1 Follow up gesprek (via skype of persoonlijk) max. 3 weken voor de bruiloft voor de laatste details
8. Budget pakket is uit te breiden per uur.

Buitenland Pakket
We hebben ruime ervaring in buitenlandse bruiloften en onze fotograaf gaat graag met jullie mee op reis. Een Nederlandse fotograaf bij uw buitenlandse bruiloft is namelijk ideaal! Natuurlijk worden er hierbij andere prijzen gehanteerd en zullen we samen met het bruidspaar tot een op maat gemaakte offerte komen. Een eigen fotograaf meenemen hoeft niet eens zo gek duur te zijn want onze tarieven bij een buitenlandse bruiloft starten namelijk al bij 995 Euro voor een hele dag!

Overige Mogelijkheden
Bruiloftfotografie.eu / Trouwfotograafbrabant.com is meer dan alleen een plek waar u terecht kunt voor professionele bruidsfotografie. Wij bieden u ook de onderstaande pakketten aan tegen een scherpe prijs.

Love Shoot
Een love shoot is een perfecte manier om elkaar te leren kennen en om al aan de camera te wennen. Tevens kan er meteen een kennismakingsgesprek plaatsvinden om jullie bruiloft door te nemen. De Love Shoot bestaat uit een photoshoot op een lokatie naar jullie keuze van ruim 1,5 uur. Jullie ontvangen alle foto’s digitaal en bewerkt. Deze foto’s kun je gebruiken om de bruiloft aan te kondigen, of misschien een uitnodiging van te maken. De kosten van de Love Shoot zijn 150 Euro excl. BTW excl. reiskosten. Wanneer jullie de fotograaf van de Love Shoot inhuren voor jullie bruiloft krijgen jullie 50% korting op de love shoot. Dit is alleen mogelijk in combinatie met het All Inclusive pakket.

Engagement shoot
Wilt u uw aanstaande op een unieke manier ten huwelijk vragen? Dan is het natuurlijk nog leuker als daar ook foto’s van zijn gemaakt. Niets is zo mooi en puur als de eerste reactie op de vraag: ‘wil je met me trouwen?’ . Als een ware paparazzi zal de fotograaf jullie moment vastleggen. Ongemerkt, zodat het mooiste resultaat behaald kan worden. Hierna is het meteen mogelijk om een love shoot op dezelfde dag in te plannen zodat jullie prachtige foto’s hebben om op bijv. Facebook jullie grote nieuws bekend te maken. Tevens is het mogelijk om de foto’s te gebruiken op jullie uitnodiging voor de grote dag. De kosten van de Engagement Shoot zijn 150 Euro Incl. BTW excl. reiskosten. Wanneer jullie de fotograaf van de Engagement Shoot inhuren voor jullie bruiloft krijgen jullie 75 Euro korting op de shoot. Dit is alleen mogelijk in combinatie met het All Inclusive pakket.

Trash the Dress shoot
Past een unieke photoshoot bij jullie? kies dan voor een ‘Trash the Dress’ shoot. We gaan met verf gooien, in een zwembad springen, met gekleurd poeder gooien, de zee in rennen, het kan niet gek genoeg! Voor 175 Euro  incl. BTW. komt de fotograaf naar jullie toe om er een te gekke photoshoot van te maken. Max. 2 uur shoot excl. reiskosten.

Vrijgezellenfeest
Het is vanaf 2018 ook mogelijk om foto’s te laten maken van het vrijgezellenfeest. Zo heeft de ‘vrijgezel’ een leuke herinnering aan het feest. De dag wordt vooraf besproken met de fotograaf alsmede het aantal uur dat er gefotografeerd gaat worden. De hele dag kan in beeld worden gebracht, maar ook een aantal uur is mogelijk. Hier is geen vaste prijs voor, deze wordt afgestemd met u op basis van de uren fotografie en de lokatie. Neem daarom contact op voor de mogelijkheden.