Over de fotograaf

Over de fotograaftoto-robin-looy-in-actie-zwarte-cross-fotograaf-trouwfotograafIk ben Robin Looy, en mijn grote passie is fotografie. Niet alleen tijdens mijn vele reizen fotografeer ik veel, ook in mijn dagelijks leven fotografeer ik bijna 7 dagen per week. Als ik niet aan het fotograferen ben dan ben ik de foto’s aan het bewerken in mijn studio waar de kat op schoot ligt, de Starbucks koffie gedronken wordt en mijn favoriete muziek uit de platenspeler schalt. Als ik niet aan het werk ben probeer ik zoveel mogelijk tijd door te brengen met mijn gezin, familie en vrienden.

Ik ben 15 jaar fotograaf waarvan ik al 10 jaar bruiloften fotografeer. Destijds ben ik begonnen als concert fotograaf wat ik nog steeds met erg veel plezier doe. Hierdoor weet ik perfect te anticiperen op emotie, licht en snel veranderende situaties. Tevens heb ik een lange tijd als documentair fotograaf gewerkt voor diverse kranten en tijdschriften. Dit is terug te zien in mijn trouwreportages en aanwezigheid op bruiloften. Ik probeer namelijk altijd zo onzichtbaar mogelijk aan het werk te zijn omdat niet ik, maar jullie als bruidspaar het middelpunt moeten zijn die dag. Uiteindelijk zullen jullie dan ook foto’s ontvangen waarvan jullie niet eens gezien hebben dat ik ze gemaakt heb die dag.

De trouwfoto’s die op deze website afgebeeld staan zijn mijn persoonlijke favorieten. Ik zoek de foto’s altijd zelf uit en bewerk deze ook allemaal. Je ziet steeds meer dat dit werk uitbesteed wordt aan derde partijen of dat fotografen maar een klein aantal foto’s bewerken en retoucheren. Ik vind het belangrijk dat ik van A tot Z bij het proces betrokken ben om zodoende het beste resultaat neer te zetten. Eigenlijk ben ik nogal een ‘pietje precies’ waardoor ik nooit tevreden zou zijn als iemand anders aan mijn foto’s zou gaan werken 😉

Vaak wordt er gezegd dat ik meer ben dan een fotograaf, en dat ik ook nog eens een weddingplanner / ceremoniemeester ben. Daar ben ik het enigszins wel mee eens omdat ik ook graag meedenk met het bruidspaar over planning, lokatie, logistiek etc. Het gebeurd vaak dat ik op de trouwdag zelf meehelp om de dag zo goed en zo ontspannen mogelijk te laten verlopen, en dat ik iedereen assisteer die mijn hulp nodig heeft, indien ik niet aan het fotograferen ben.

Hieronder vind u een kleine greep uit mijn portfolio van mijn andere werkzaamheden binnen de fotografie. Meer is te vinden op de website www.robinlooyphotography.com

Prijs
We hebben pakketten beschikbaar voor ieders budget. Neem daarom contact met ons op via het contactformulier zodat we samen kunnen kijken welk pakket het beste bij jullie past. We stellen deze namelijk samen op basis van jullie wensen. Ook kunt u kiezen voor het all inclusive pakket, alle informatie vind u hier.

Wat anderen van Trouwfotograafbrabant.com vinden:
Verschillende bruidsparen hebben recensies over ons geschreven en die kunt u hier teruglezen.

Waarom kiezen voor trouwfotograaf brabant / Robin Looy

– Hoogste kwaliteit foto’s
– Meer dan 10 jaar ervaring
– Snelle aanlevering van foto’s (vaak al binnen 3 weken)
– Mogelijkheid om een aantal foto’s de volgende dag of dezelfde dag al te hebben voor social media
– Goedkoop en betrouwbaar
– Snel en direct contact met de fotograaf (binnen 24 uur na uw bericht)
– Mogelijkheid tot contact via Whatsapp / mail / telefoon / Facebook chat
– Foto’s (van bijvoorbeeld het feest) kunnen gedownload worden door gasten met password
– Levering van foto’s op USB-stick in geschenkverpakking.
– Bruiloft fotografie start al vanaf 350 Euro
– Verhuur van ‘funbooth’ en ‘funkyframes’
– All inclusive pakket beschikbaar met veel gratis extra’s.
– Geen kosten achteraf
– Reserve fotograaf beschikbaar mocht onze vaste fotograaf (Robin Looy) ziek zijn