Over de fotograaf

trouwfotograaf bruiloft fotografie robin looy 300x189 - Over de fotograafIk ben Robin Looy, fotograaf van Bruiloftfotografie.eu en trouwfotograafbrabant.com Mijn grote passies zijn fotografie, muziek en kunst.  Als ik niet aan het fotograferen ben dan ben ik de foto’s aan het bewerken in mijn studio waar de kat op schoot ligt, een sterke bak koffie gedronken wordt, en mijn favoriete muziek uit de platenspeler schalt. Ik ben sinds 2002 aan het werk als fotograaf waarvan ik al meer dan 10 jaar bruiloften fotografeer. Ik  ben begonnen als concert fotograaf wat ik nog steeds met erg veel plezier doe. Hierdoor weet ik perfect te anticiperen op emotie, licht en snel veranderende situaties. Tevens heb ik een lange tijd als documentair/journalistiek fotograaf gewerkt voor diverse kranten en tijdschriften. Dit is terug te zien in mijn trouwreportages en aanwezigheid op bruiloften. Ik probeer namelijk altijd zo onzichtbaar mogelijk aan het werk te zijn omdat niet ik, maar jullie als bruidspaar het middelpunt moeten zijn die dag. Uiteindelijk zullen jullie dan ook foto’s ontvangen waarvan jullie niet eens gezien hebben dat ik ze gemaakt heb die dag.

De trouwfoto’s die op deze website afgebeeld staan zijn mijn persoonlijke favorieten. Ik zoek de foto’s altijd zelf uit en bewerk deze ook allemaal. Je ziet steeds meer dat dit werk uitbesteed wordt aan derde partijen of dat fotografen maar een klein aantal foto’s bewerken en retoucheren. Ik vind het belangrijk dat ik van A tot Z bij het proces betrokken ben om zodoende het beste resultaat neer te zetten. Eerlijk gezegd ben ik nogal een ‘pietje precies’ waardoor ik nooit tevreden zou zijn als iemand anders aan mijn foto’s zou gaan werken 😉

Vaak wordt er gezegd dat ik meer ben dan een fotograaf, en dat ik ook nog eens een weddingplanner / ceremoniemeester ben. Daar ben ik het enigszins wel mee eens omdat ik ook graag meedenk met het bruidspaar over planning, lokatie, logistiek etc. Het gebeurt regelmatig dat ik op de trouwdag zelf meehelp om de dag zo goed en zo ontspannen mogelijk te laten verlopen.

Andere voorbeelden van mijn werk (geen bruiloften) is te vinden op de website www.robinlooy.com

Prijs
We hebben pakketten beschikbaar voor ieders budget. Neem daarom contact met ons op via het contactformulier zodat we samen kunnen kijken welk pakket het beste bij jullie past. We stellen deze samen op basis van jullie wensen. Ook kunt u kiezen voor het all inclusive pakket, alle informatie vind u hier.

Wat anderen van Bruiloftfotografie.eu / trouwfotograafbrabant.com vinden:
Verschillende bruidsparen hebben recensies over ons geschreven en die kunt u hier teruglezen.