Kosten

Kosten
Eerlijke en heldere prijzen zonder onverwachte kosten achteraf.

All Inclusive, 10 uur fotografie pakket ( POPULAIRSTE KEUS )
1. Fotografie van voorbereiding t/m de openingsdans tenzij anders afgesproken met het bruidspaar. 10 uur aaneengesloten. Feestavond tot uiterlijk 22:00 tenzij anders besproken met het bruidspaar
2. Onbeperkt aantal foto’s (foto’s worden niet afgeteld, denk aan minimaal 750 bewerkte foto’s)
3. Foto’s zijn uitgezocht en allemaal bewerkt in eenzelfde stijl en ontvangt u in de hoogste kwaliteit.
4. De foto’s worden altijd geleverd zonder watermerk.
5. Gratis extra nabewerking. Wilt u die ene foto toch liever in zwart wit? Geen probleem!
6. Same day edit : dezelfde dag / avond een aantal bewerkte foto’s voor bijv. uw social media.
7. Gratis trouwfeest download gallery met paswoord voor uw gasten
8. We streven ernaar de foto’s binnen 4-6 weken aan te leveren.
9. Inclusief reiskosten in heel Nederland en België.
10. Gratis gebruik van de ‘fotostudio
11. Foto’s aangeleverd op USB in een luxe verrassingspakket incl. pocketboekje
12. Kennismakingsgesprek gesprek (via skype /telefoon of persoonlijk) om details en planning door te nemen. Persoonlijk: binnen een straal van 80 km van Roosendaal
13. Follow up gesprek (via skype / telefoon of persoonlijk) max. 3 weken voor de bruiloft voor de laatste details
14. 50 % korting op de love shoot (t.w.v. 175,- excl. BTW)
15. 995 Euro Incl. BTW + reiskosten in Nederland en België

All Inclusive, 12 uur fotografie pakket
Hetzelfde pakket zoals hierboven besproken maar dan 12 uur fotografie:
1195 Euro Incl. BTW + reiskosten in Nederland en België

All Inclusive, 12u fotografie pakket incl. Highlights video (UNIEK PAKKET)
Jullie krijgen alles wat hierboven in het all inclusive pakket vermeld staat inclusief een video met alle highlights van jullie dag. De Highlights video is enkel in combinatie te boeken met het All Inclusive, 12u fotografie pakket.
Totale kosten fotografie en highlights video: 1395 Euro incl. BTW en reiskosten in Nederland en België
Alle info over de highlights video is hier te vinden.

Aangepast fotografie pakket
We hebben al een pakket beschikbaar vanaf 550 Euro.
Op basis van de uren fotografie, en de reiskosten berekenen we voor u een passende prijs. Neem contact met ons op om deze offerte samen te stellen.
1. Onbeperkt aantal foto’s (foto’s worden niet afgeteld)
2. Alle foto’s zijn uitgezocht en bewerkt in eenzelfde stijl en ontvangt u in de hoogste kwaliteit.
3.  De foto’s worden altijd geleverd zonder watermerk.
4. Gratis extra nabewerking. Wilt u die ene foto toch liever in zwart wit? Geen probleem!
5. Foto’s geleverd op USB in een verrassingspakket.
6. Kennismakingsgesprek gesprek (via skype of persoonlijk) om details en planning door te nemen. Persoonlijk: binnen een straal van 80 km van Roosendaal
7. Follow up gesprek (via skype of persoonlijk) max. 3 weken voor de bruiloft voor de laatste details.

Buitenlandse bruiloften
We hebben ruime ervaring in buitenlandse bruiloften en onze fotograaf en videograaf gaan graag met jullie mee op reis. Natuurlijk worden er hierbij andere prijzen gehanteerd en zullen we samen met het bruidspaar tot een op maat gemaakte offerte komen. Een eigen fotograaf meenemen hoeft niet eens zo gek duur te zijn want onze tarieven bij een buitenlandse bruiloft starten namelijk al bij 1750 Euro voor een hele dag, incl. voorbereiding en het hele trouwfeest.

Extra bij te boeken
1. Second shooter, voor een hele of halve dag (prijs op te vragen)
2. Videograaf 12 uur aanwezig, 895 Euro incl. BTW. Enkel bij te boeken bij All Inclusive bruiloft.
3. Fotoboek

Love Shoot
Een love shoot is een perfecte manier om elkaar te leren kennen en om al aan de camera te wennen. Tevens kan er meteen een kennismakingsgesprek plaatsvinden om jullie bruiloft door te nemen. De Love Shoot bestaat uit een photoshoot op een lokatie naar jullie keuze van ruim 1,5 uur. Jullie ontvangen alle foto’s digitaal en bewerkt. Deze foto’s kun je gebruiken om de bruiloft aan te kondigen, of misschien een uitnodiging van te maken. De kosten van de Love Shoot zijn 175 Euro excl. BTW excl. reiskosten. Wanneer jullie de fotograaf van de Love Shoot inhuren voor jullie bruiloft krijgen jullie 50% korting op de love shoot. Dit is alleen mogelijk in combinatie met de All Inclusive pakketten.
Voorwaarden:
De love shoot dient in zijn geheel  vooraf of op de dag van de love shoot zelf betaald te worden. Wanneer jullie kiezen voor het All Inclusive pakket krijgen jullie 50% van de loveshoot als korting terug op de eindfactuur

Engagement shoot
Wilt u uw aanstaande op een unieke manier ten huwelijk vragen? Dan is het natuurlijk nog leuker als daar ook foto’s van zijn gemaakt. Niets is zo mooi en puur als de eerste reactie op de vraag: ‘wil je met me trouwen?’ . Als een ware paparazzi zal de fotograaf jullie moment vastleggen. Ongemerkt, zodat het mooiste resultaat behaald kan worden. Hierna is het meteen mogelijk om een love shoot op dezelfde dag in te plannen zodat jullie prachtige foto’s hebben om op bijv. Facebook jullie grote nieuws bekend te maken. Tevens is het mogelijk om de foto’s te gebruiken op jullie uitnodiging voor de grote dag. De kosten van de Engagement Shoot zijn 175 Euro Excl. BTW excl. reiskosten. Wanneer jullie de fotograaf van de Engagement Shoot inhuren voor jullie bruiloft krijgen jullie 75 Euro korting op de bruiloft. Dit is alleen mogelijk in combinatie met de All Inclusive pakketten.

Trash the Dress shoot
Past een unieke photoshoot bij jullie? kies dan voor een ‘Trash the Dress’ shoot. We gaan met verf gooien, in een zwembad springen, met gekleurd poeder gooien, de zee in rennen, het kan niet gek genoeg! Voor 175 Euro  excl. BTW. komt de fotograaf naar jullie toe om er een te gekke photoshoot van te maken. Max. 2 uur shoot excl. reis kosten.

Vrijgezellenfeest
Het is nu ook mogelijk om foto’s te laten maken van het vrijgezellenfeest. Zo heeft de ‘vrijgezel’ een leuke herinnering aan het feest. De dag wordt vooraf besproken met de fotograaf alsmede het aantal uur dat er gefotografeerd gaat worden. De hele dag kan in beeld worden gebracht, maar ook een aantal uur is mogelijk. Hier is geen vaste prijs voor, deze wordt afgestemd met u op basis van de uren fotografie en de lokatie. Neem daarom contact op voor de mogelijkheden.